hey,

ik ben pauline

Op reis gaan? In een zelfgebouwde camper dwars door Europa. Een boek lezen? Van a tot z, in één ruk. Met vrienden afspreken? Tot een kot in de nacht.

In alles wat ik doe, smijt ik me volledig. Ook in de fotografie. Ik ben altijd op zoek naar het beeld waar geluk van afstraalt en waar de liefde van afspat. Dat ik mijn passie mag delen met zoveel mensen, is a dream come true.

Meer over mij

alles over hoe ik te werk ga

Contacteer mij

Hoe neem ik jouw foto's?

Vooraf...

... luister ik naar je verhaal. Ik wil weten hoe jij tegen het leven aankijkt, waar je naar op zoek bent en wat je precies wil. Enkel als ik het volledige plaatje heb, kan ik het perfecte beeld maken van wie je bent.

Zelf breng ik m’n expertise mee. Ik geef je tips en tricks en we overlopen samen elke stap. Een goeie voorbereiding betekent een zorgeloze dag.

01

Op jouw dag…

... zet ik je in de spotlight, maar je zal vergeten dat ik een camera vast heb. That’s when the magic happens. Daar, in de onbewaakte momenten, ben jij op je mooist. De kleine schitter in je ogen, of een lichte aanraking, ze zeggen wie je bent.

Het eindresultaat zijn foto’s die het zalige gevoel van jouw dag opnieuw oproepen.

02

Ringen Huwelijk Iris en Lennert

En natuurlijk...

...The finishing touch. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s, en til ze naar een hoger niveau. Ik bezorg je alles in een mooie gedrukte uitvoering, maar ook digitaal zodat je ze gemakkelijk kan delen met iedereen die wilt nagenieten van jouw unieke dag.

03

Your Beautiful Story

Told Through Powerful Images

Investment

& Pricing

Op het moment dat mensen echt stralen, leg ik ze vast in beelden die spreken. Dat doe ik ook graag voor jou.

Explore My

Portfolio