Info & prijzen

Op reis gaan? In een zelfgebouwde camper dwars door Europa. Een boek lezen? Van a tot z, in één ruk. Met vrienden afspreken? Tot een kot in de nacht. In alles wat ik doe, smijt ik me volledig. Ook in de fotografie. Ik ben altijd op zoek naar het beeld waar geluk van afstraalt en waar de liefde van afspat. Dat ik mijn passie mag delen met zoveel mensen, is a dream come true.

Bedrijven & events

Huwelijk

Liefde & gezin

Liefde, in al zijn vormen. Met zijn zachte randjes en deugenieterijen. Op een intieme, herkenbare manier vastgelegd. Zodat je achteraf denkt "wauw, ik voel het allemaal opnieuw".

Beelden waar de eigenheid van je bedrijf vanaf springt. Foto's waar de liefde en passie voor je vak vanaf spat. Portretten waardoor je klant het gevoel heeft dat hij/zij je al een beetje kent.

Jullie gaan trouwen? Een dag vol grote, kleine, zachte, uitbundige maar ook ingetogen momenten. En die leg ik het liefst van al vast, zoals ze zijn. In al hun puurheid.

€295,-

€1,750,-

Prijzen vanaf:

Prijzen op maat

Prijzen vanaf:

Meer info

Meer info

Meer info

What’s Next?

Boek officieel je plaats in mijn agenda

Kennismakingsgesprek

Introduce yourself

03.

02.

01.

Zie je het na het gesprek helemaal zitten? Dan gaan we even door de papiermolen en leggen alles officieel vast.

Na het lezen en bekijken van de brochure enthousiast? Je hebt wel het gevoel dat we een klik kunnen hebben? Zalig, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. We leren elkaar kennen bij een goede kop koffie of thee en ik luister naar jullie verhaal.

Stuur mij een bericht via mijn contactformulier waarbij je mij laat weten naar wat je op zoek bent, wat je van mij verwacht en wanneer je dit verwacht (datum). Ik stuur je mijn brochure met prijzen
(Een huwelijksreportage start vanaf €1500,-).