Hey, Pauline hier.

Ik heb een grote uit de hand gelopen passie voor fotografie. Na vele jaren verschillende onderwerpen te fotograferen, van een heel DIY editie van het magazine Nest in samenwerking met Caroline Verbrugge, tot evenementen, huwelijken, dieren, gezinnen en zelfs woningen, ben ik gaan beseffen wat ik het liefst fotografeer. 

Echte rauwe emoties

En laat nu dat hetgene zijn wat overvloedig aanwezig is op jullie huwelijk of tussen jou en je dierbare gezinsleden. Ik leg al deze gevoelens met veel liefde en enthousiasme vast, zodat er nog jaren later naar teruggekeken kan worden om die ene dag opnieuw te beleven. Er is niets zaliger dan dat!

Zien jullie het wel zitten om te praten over hoe we die belangrijke dag in jullie leven zo goed mogelijk kunnen vastleggen? Neem even contact op en we leren elkaar kennen!

Testimonial

Emeline & Robin

1 / 2

"Dankzij jouw prachtige foto's hou ik het vol in deze fuck off periode (sorry voor de woordenschat).. Ik weet dus niet of je dat dus effectief beseft wat jouw foto's van 'magie' doorgeven, maar als ik weer eens laat thuiskom, kijk ik naar onze pure liefde die jij zo mooi heb kunnen fotograferen en geeft me weer de moed om de volgende dag weer te gaan werken. Maar ik wou je gewoon zeggen dat je mij die glimlach kan geven die ik echt nodig had dankzij jouw top foto's! Btw ik krijg zoveel complimenten!"

1 / 2